Reparation & Bilservice i Haninge

Vi har lång erfarenhet av alla olika typer av bilar, märken och modeller. Vi jobbar till största del med bilar, lätta lastbilar, MC förekommer. Vi tar emot krockskadade bilar, utför plåtarbeten, försäkringsjobb samt samarbetar med lackeringsverkstad för kompletta jobb.

Vi utför även däckbyten och specialbehandling av din bils lack.

Vi kan också erbjuda rekonditionering av olika grader: Guld, Silver och Brons.

Service & Reparation

Underhåll och kontroll av bilen:
Hos oss får du alltid kvalitetsservice och reservdelar  till bra priser, oavsett om din bil drivs av bensin, diesel eller el.

Om du är en smart bilägare vet du förstås att regelbunden bilservice förlänger din bils livslängd och ger dig ett mer problemfritt bilägande. En bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför vintern och sommaren eller innan du ger dig ut på semestervägarna.

Vi kan också utföra anpassad bilservice efter servicebok eller elektroniskt intervall.

Bilbärgning

Behöver du bilbärgning så finns vi endast ett telefonnummer bort: 073-710 22 14.
Ring så kommer vi! 

Mekaniska bilreparationer

Även om moderna bilar är högteknologiska finns det många mekaniska komponenter som utsätts för slitage under årens lopp.

Vi har attraktiva paketerbjudanden för reparation eller byte av till exempel avgassystem, stötdämpare, servosystem och hjullager. Även motorns mekaniska delar som kylsystem, insugningselement och kam- och drivremssatser reparerar eller byter vi åt dig om det skulle behövas.

Plåtverkstad

Har du råkat ut för en bilskada? Vänd dig då till Euniq bilverkstad. Vi arbetar med att reparera krockskadade bilar åt marknadens försäkringsbolag (vilka försäkringbolag) och även privatpersoner. Förutom detta är du välkommen att kontakta oss ifall du är i behov av att reparera din bil. 

Lånebil

Under tiden din bil är på reparation hos oss tillhandahåller vi lånebil. Därmed kan du utan stress utföra dina dagliga sysslor!