Däckverkstad i Haninge

Vi hjälper dig med allt som har med däck att göra, boka en tid hos EUNIQ PRO BILVERKSTAD för smidig och trygg service!

Däckskifte

Trött på att ligga på garageuppfarten för att skifta däck?

Kom till oss så gör vi jobbet åt dig!

Låt oss hjälpa dig att byta dina däck tryggt och säkert.

Däckskifte från 199:-
Omläggning från 100:- per däck

Balansering

Är du osäker på om dina däck är balanserade? Känner du konstiga vibrationer när du kör? Kom in så gör vi en konditionskontroll och hjälper dig att balansera dina däck så att du får ett jämt och bra grepp på vägen.

Balansering från 50:-  per däck

Däckhotell

Förvara dina hjul på ett smidigt och bekvämt sätt hos oss!

Däckhotell 699:- per säsong (ingår skifte av alla 4 däck + tvätt)

 

Däckbyte

Bra däck på bilen är viktigare än vad många tror man.

Däckens mönsterdjup, rätt montering och balansering och –självklart– rätt modell för bilen samt årstiden, Alla dom punkterna måste man som bilägare ha koll på. Tycker man själv att det är svårt att hålla koll på dessa saker så är regelbunden däckservice ett måste. Däck som inte håller måtten innebär direkt livsfara att köra omkring med.

Euniq Bilverkstad erbjuder en komplett verkstad som genomför grundlig däckservice till alla möjliga olika bilar oavsett märke, modell och storlek. Vi Kontrollerar, skiftar, monterar, och balanserar din hjul (både däck och fälg). När man kör omkring med hjul som inte är balanserade så påverkas körningent.

Det sliter i onödan på såväl bil som däck och vägarna man kör på – och bilen bränner onödigt mycket bränsle. När du låter din bil genomgå däckservice så balanserar vi dina däck så att din körning blir alldeles jämn och behaglig.